Talvellakin grillataan!

Talvigrillaus on nyt suositumpaa kuin koskaan. Rennointa ja hauskinta hyvän mielen kokkaustapaa ei laiteta enää kesäteloille!

Talvella grilliin sopii erityisesti tuhdit maut. Millainen grilli sitten sopii talvigrillaukseen parhaiten? Paras vaihtoehto on kannellinen pallogrilli. Pallogrillin voi asettaa vaikka hankeen, kunhan se pysyy varmasti tukevasti pystyssä. Hiiliä tai brikettejä kannattaa varata runsaasti ja kätevä apu kuumien grillihiilien lisäämiseen kesken grillauksen on piippusytytin. Pienet kertakäyttögrillit toimivat hienosti suojaisessa paikassa etenkin retkeilijöille ja pitkän matkan hiihtäjille. Kaasugrilli katetulla terassilla on myös hyvä vaihtoehto, mutta muista huomioida, että kovassa pakkasessa kaasunsyöttö voi alkaa hyytyä.

Talvigrillauksessa on hyvä ottaa muutama seikka huomioon. Ehdoton tarvike talvigrillaajalle on grillihanskat. Hyvissä hanskoissa sormet pysyvät lämpöisinä ja grillauspihdit hyvin käsissä. Aloita grillaus vasta kun grilli on kuuma ja ota grillattavat huoneenlämpöön reilusti ennen grillaamista. Jos sää on kovin kylmä ja tuulinen ei grillin kantta kannata availla turhan tiuhaan, jotta lämpötila pysyy tasaisen lämpimänä.

Osallistu kilpailuun kommentoimalla kisakuvaa Instagramissa tai Facebookissa, arvomme Mustang pallogrillin sekä piippusytyttimen.

Lisäksi arvomme yhden piippusytyttimen kaikkien oman talvigrillauskuvan Instagramissa kisatunnisteilla jakaneille. Jaa siis talvigrillauskuvasi Instagramissa tunnisteilla #talvigrillaus #mustanggrill. Kampanja-aika 20.2.-18.3.2018. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

 

Kilpailu on päättynyt ja voittajiin olimme yhteydessä henkilökohtaisesti! Kiitos kaikille osallistuneille.

 

Osallistu ja seuraa somessa!

IG_icon_black @mustanggrill          FB_icon_blackfacebook.com/GrillaaMustangilla

 

Mustang_logo

 

Seuraa meitä