Kilpailujen säännöt

SOMEKISAT

 

Järjestäjä

Kilpailun järjestää Mustang grillit ja grillaustarvikkeet. Mustang grillit ja grillaustarvikkeet on Tammer Brands Oy:n omistama tuotemerkki.

 

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua yli 13-vuotiaat ja täysivaltaiset Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien suunnitteluun tai toteutukseen.

 

Kampanja-aika, osallistuminen ja palkinnot

Grillaushaaste 2019: kampanja-aika 20.5.-23.6.2019. Kilpailuun osallistutaan postaamalla kuva tai video grillaamisesta Instagramiin käyttämällä tunnisteita #grillaushaaste2019 @mustanggrill. Palkinto, Mustang Pro 6 -kaasugrilli arvotaan osallistuneiden kesken kampanja-ajan päätyttyä viikolla 26 ja voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Voittaja voidaan julkistaa myös Mustangin markkinointikanavissa. Lisäksi parhaimpia kisaa osallistuneita kuvia tai videoita voidaan uudelleen julkaista Mustangin markkinointikanavissa ja ne voidaan palkita pienemmällä tuotepalkinnolla.

 

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai muista esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien järjestäjästä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Mustang grillit ja grillaustarvikkeet –verkkosivuilla.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Annat tietosi järjestäjän käyttöön, etkä Facebookille tai Instagramille. Järjestäjä käyttää annettuja tietoja vain kilpailun yhteydessä. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Kilpailussa noudatetaan Tammer Brandsin yleisiä  kuluttajakampanjoiden ja tietosuojan yleiskäytäntöjä.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä ehdot.

 

 

Seuraa meitä