Grillatut uudet perunat

Tässä reseptissä käytämme perunoiden valmistamiseen elävää tulta, joka antaa perunoille myös ihastuttavan, kevyesti savuisen maun.

Lue lisää

Grillileipä

Grillissä valmistettu leipä on loistava lisäke mille tahansa grilliruoalle, mutta se on myös herkullinen alkupala kun sille ripottelee vähän mausteöljyä tai dippaa sitä relissiin tai salsaan.

Lue lisää

Mausteöljyjä grillileivälle

Kun grillileipä on otettu kuumana grillistä, ripottele sille jotakin näistä öljyistä ja laita jäljelle jäänyt öljy esille dipattavaksi; tuloksena on maukas, hiukan epätavallinen alkupala.

Lue lisää

Grillatut, glaseeratut persikat ja vuohenjuustoa

Voit valmistaa helpon mutta maultaan monitasoisen kastikkeen lisäämällä edulliseen balsamiviinietikkaan hiukan sokeria ja mustapippuria, ja keittämällä sen siirapiksi. Kun tämä kastike yhdistetään grillattujen persikoiden ja happaman vuohen¬juuston kanssa, tuloksena on jälkiruoka, jonka aromien syvyys tulee yllättämään vieraasi.

Lue lisää

Kolme erilaista lisäkettä grilliruuille

Grilliruokien seuralaisina käytetään hedelmä- ja vihennessekoituksia, joita kutsutaan monilla nimillä – salsa, chutney, sambal ja relissi – ja ne tuovat aterialle runsaasti kirpeitä ja aromaattisia makuja.

Lue lisää

Seuraa meitä