Medialle

Mustang varustaa jokaisen grillaajan – intohimosta grillaamiseen!

Mustang-tuotesarja sisältää kaiken grillaukseen tarvittavan ja täyttää laajalla valikoimallaan vaativankin grillaajan tarpeet – paistettavia herkkuja lukuun ottamatta.

Rouhean näyttävät, tyylikkäät grillit luovat tuotesarjan ytimen. Mustang-grillimallisto tarjoaa vaihtoehdon jokaiselle niin tehokkaaseen ulkogrillaukseen kuin näppärään retkikäyttöön. Kaasu-, hiili- ja sähkögrillien monipuolisuus ja pitkän käytön tae turvataan omilla Mustang-lisätarvikkeilla ja -varaosilla.

Mustang-grillaustarvikkeilla kokkailu sujuu rennosti ja eri ruokalajit huomioon ottaen. Liha-, kasvis- tai kalaruoat valmistuvat niille suunnitelluilla välineillä siististi ja mehukkaasti. Tuotesarja tarjoaa lisäksi sytytystarvikkeita, maustamistuotteita sekä tarjoiluvälineitä. Ritilät, parilat ja rosteripinnat pysyvät puhtaina Mustangin omilla puhdistustuotteilla.

Mustang on kattava ja jatkuvasti uudistuva grillien ja grillaustarvikkeiden tuoteperhe, johon tuodaan joka vuosi innovatiivisia uutuuksia – tutustu koko valikoimaan!

Mustang-tuotteita on saatavilla n. 700 myyntipisteessä kautta maan.

Median yhteydenotot: marketing@tammerbrands.fi

Mustang on Tammer Brands Oy:n omistama tuotemerkki. Tutustu Tammer Brandsiin tammerbrands.fi

Mediatiedotteet

Seuraa meitä