Millainen kaasugrilli sopii sinulle

Kaasugrilli on kesäkeittiön parhaita varusteita: heti käyttövalmis, monipuolinen, helposti säädettävä ja tasaisesti kypsentävä. Kun suunnittelet sen hankintaa, mieti ensin hetki omia tarpeitasi ja odotuksiasi. Mitä grillaat, kuinka usein, kuinka monelle? Valitse grillin koko ja teho näiden mukaan.

Lue lisää

Grillin huolto

Grilli on hyvä huoltaa ja puhdistaa aina jokaisen käytön jälkeen ja jos grilli on ollut pitkään käyttämättä. Likaisiin, rasvaisiin ja huonokuntoisiin laitteisiin liittyy aina tulipalon vaara. Ja onhan se nyt mukavampaa valmistaa ruokaa puhtaassa grillissä.

Lue lisää

Eväät talviretkelle

Ilman ollessa kirpeän viileä, evästauko nuotiolla on entistäkin odotetumpi ulkoilun kohokohta. Perinteisen makkaran sijasta retkellä voi syödä paljon muutakin. Pannussa lämmittää helposti vaikka pyttipannun, ja hauskuutta ruokahetkeen saa pekonitikuista. Lue myös vinkit tulen sytyttämiseen talven pakkasilla.

Lue lisää

Savustamalla saat hurmaavan hyvää

Mustang-savustimilla voit savustaa melkein mitä vain joulukinkusta kasviksiin ja juustoihin, mutta suosituin savustuksessa käytetty raaka-aine on aromikkaaksi, kultakylkiseksi kypsyvä kala.

Lue lisää

Grilli mukaan piknikille

Piknik-retket, festarit ja autolomat kuuluvat vapaa-ajan viettoon siinä kuin grillaaminenkin. Kertakäyttögrillien tai kevyen, mukana kannettavan pikkugrillin avulla voit yhdistää nämä huvit näppärästi toisiinsa. Muista kuitenkin pitää hyvää huolta turvallisuudesta – niin omasta kuin ympäristönkin.

Lue lisää

Seuraa meitä