Kertakäyttösavustimella savustat lempiherkkujasi missä vain

Joko olet tutustunut kotimaiseen kertakäyttösavustimeen?

Kertakäyttösavustin tekee savustamisen entistäkin helpommaksi. Kertakäyttösavustinta käytetään kuten mitä tahansa savustuslaatikkoa ja siihen pätevät savustuksen yleiset ohjeet. Laatikossa on valmiina puhdas leppähake, joka riittää n. 1,2 kg painoisen tuotteen savustamiseen. Ilman haketta savustinta voi käyttää myös höyryttämiseen.

Savustin koostuu kahdesta foliovuoasta, joiden välissä on ritilä. Kannen läpi puhkaistaan kaksi n. 3-4 mm kokoista reikää. Reikien koko vaikuttaa muodostuvan savun määrään. Pienemmillä rei`illä savun määrä ja maun voimakkuus lisääntyvät, ja suuremmat rei`ät tuottavat miedomman savun maun. Ilman reikiä savustinta voi käyttää myös uunissa.

Savustettava tuote asetetaan ritilän päälle ja laatikko suljetaan taittamalla laatikon reunoja. Suljettu savustin asetetaan lämmönlähteen päälle ja sitä lämmitetään ensin täydellä teholla n. 20 minuuttia, jonka jälkeen tehoa voi pienentää. Lämmönlähteenä voi käyttää esimerkiksi hiiligrilliä, kertakäyttögrilliä, kaasugrilliä tai keittolevyä.

Katso kaikki savustustuotteemme tästä.

 

 

Seuraa meitä