Millainen kaasugrilli sopii sinulle

Kaasugrilli on kesäkeittiön parhaita varusteita: heti käyttövalmis, monipuolinen, helposti säädettävä ja tasaisesti kypsentävä. Kun suunnittelet sen hankintaa, mieti ensin hetki omia tarpeitasi ja odotuksiasi. Mitä grillaat, kuinka usein, kuinka monelle? Valitse grillin koko ja teho näiden mukaan.

millainen_kaasugrilli_sopii_sinulle_kuva2Jos grillissäsi tirisee enimmäkseen makkaroita muutaman kerran kesässä, tulet mainiosti toimeen pienemmälläkin laitteella. Jos taas valmistat ruokaa ulkona aina sään salliessa ja tarjoilet makuelämyksiä mielellään isommallekin joukolle, sinun kannattaa panostaa enemmän grillisi kokoon, tehoon ja ominaisuuksiin. Innokkaimmat herkkusuut aloittavat grillauskautensa usein jo pääsiäisen tienoilla ja jatkavat pitkälle syksyyn, jopa talven yli. Helppo ja inspiroiva tapa kokata voi houkuttaa grillimestareiksi myös sellaisia henkilöitä, joita ei yleensä näy keittiössä. Käyttöä hankinnalle siis riittää! Kun valitset tarpeitasi vastaavan kaasugrillin, nautit grillaamisesta entistäkin enemmän.

Ja grilli kuin grilli, muistathan puhdistaa sen jokaisen käyttökerran jälkeen. Tämä lisää grillisi ikää ja varmistaa sen käyttöturvallisuuden. Tutustu grillin mukana tuleviin hoito-ohjeisiin. Tarkkaile myös nestekaasusäätimen, -letkun ja -liitosten kuntoa ja säilytä kaasupulloa ohjeiden mukaisesti.

Tutustu kaasugrilleihimme tästä!

 

Seuraa meitä