Mustang mukana Jyväskylän asuntomessuilla 2014

Jyväskylän Asuntomessuilla vieraili 11.7.–10.8. välisenä aikana yhteensä 114 113 maksanutta kävijää*.

Asuntomessut on asuntorakentamisen ja -sisustamisen vuosittainen läpileikkaus. Suomen Asuntomessujen toiminta­idea on säilynyt muuttumattomana ensimmäisistä vuonna 1970 järjestetyistä messuista lähtien; parantaa asumisen laatua Suomessa yhteistyössä kumppanien kanssa, edistämällä asumistietoutta ja alan osaamista sekä järjestämällä vuosittain asunto- ja lomamessuja.

Messut tarjoavat tunnetusti ideoita rakentamiseen ja sisustamiseen sekä esittelevät uusimpia tuoteinnovaatioita eri tuotealueilta. Jo useampana vuonna on Mustang grillit olleet messuilla useissa kohteissa esillä. Myös tänä vuonna Jyväskylässä Äijänrannassa 11.7.–10.8. ja Kalajoen Hiekkasärkillä, Aurinkohiekat-nimisellä alueella, 23.6.–6.7.  järjestettävillä messuilla oli eri kohteissa mahdollisuus tutustua Mustang valikoiman tuotteisiin.

* Suomen Asuntomessut

Seuraa meitä