Rengaspolttimella teet kätevästi muurinpohjaletut ja paellat

Suositut rengaspolttimet kuumenevat nopeasti ja niiden tehoa on helppo säätää. Rengaspolttimet voidaan asettaa kätevästi pöydälle tai lisäosana saatavien jalkojen varaan. Polttimet on luonnollisesti tarkoitettu vain ulkokäyttöön.

Mustang-valikoimasta löytyy myös kätevä tuulisuoja polttimelle, joka takaa herkkujen loihtimisen tuulisellakin ilmalla.

Mustangilla kaksi eri halkaisijakokoa rengaspolttimia:

  • ø 35 cm, sopii käytettäväksi 24-50 cm pannuille
  • ø 50 cm, sopii käytettäväksi 42-70 cm pannuille

Mustang rengaspolttimet ovat rakenteeltaan tukevia ja niitä voi käyttää painavampienkin pannujen kanssa. Rengaspolttimet ovatkin oiva ratkaisu esimerkiksi muurinpohjalettujen paistamiseen. Paellapannuun yhdistämällä loihdit puolestaan upean espanjalaisen tunnelman!

Tutustu Mustang-rengaspolttimiin

 

Seuraa meitä