verkkosivut_artikkelikuva_savustettu_briejuusto

Savustettu briejuusto

Savustaa voi käytännössä mitä vain ja vuodenajasta riippumatta. Myös juustot saavat savustaessa kerrassaan herkullisen lisämaun. Savustamiseen sopii erityisen hyvin esimerkiksi ranskalaista alkuperää oleva briejuusto.

Lue lisää

mustang_savustettu_joulukinkku_kaasugrillissa_artikkelikuva

Savustettu joulukinkku

Perinteinen, uunissa kypsytetty kinkku on jouluherkkujen rakastettu klassikko, jota odotetaan koko vuosi. Yhä useammasta joulupöydästä löytyy myös savustettu kinkku. Kinkun savustaminen on yllättävän helppoa. Esimerkiksi kaasugrillissä kinkku savustuu todella näppärästi ja lämpötila pysyy varmasti kokoajan tasaisena.

Lue lisää

kokonaisen_kalan_grillaaminen

Kokonaisena grillattu kala

Grillattu kala on monen suursuosikki ja toimii niin kesällä kuin talvellakin. Kokosimme muutamia perusvinkkejä kalan onnistuneeseen grillaamiseen.

Lue lisää

savustamalla_saat_hurmaavan_hyvaa

Savustamalla saat hurmaavan hyvää

Mustang-savustimilla voit savustaa melkein mitä vain joulukinkusta kasviksiin ja juustoihin, mutta suosituin savustuksessa käytetty raaka-aine on aromikkaaksi, kultakylkiseksi kypsyvä kala.

Lue lisää

keraamisetveitset

Kevyt ja terävä keraaminen veitsi

Keraamisella veitsellä on runsaasti hyviä puolia. Erittäin teräviä keraamisia veitsiä ei tarvitse lainkaan teroittaa eikä se ruostu. Keraamiset veitset ovat myös hygieenisiä, allergiaa aiheuttamattomia ja elintarviketurvallisia.

Lue lisää

grillaajan_ruokalista_hampurilainen

Kesäkeittiön grillattava ruokalista

Makkara, liha ja kala kuuluvat useimpien kesäkeittiöiden ruokalistalle. Mutta kun panostat hiukan varustetasoon, saat grillisi tehokäyttöön ja voit valmistaa siinä paljon muitakin herkkuja.

Lue lisää

kevenna_kasviksilla

Kasviksia grilliin!

Monipuolista ja kevennä grilliaterioita kasviksilla. Voit korostaa niiden makuja erilaisin maustein ja öljyin. Kastike syntyy nopeasti maustamattomasta jogurtista, johon voit sekoittaa silputtuja yrttejä, valkosipulia tai vaikka fetajuustoa.

Lue lisää

Seuraa meitä